diumenge, 6 de setembre del 2020

Benvolgudes famílies,




Us volem informar que, davant la situació actual, les AFAs i AMPAs de les escoles

de Corbera ens hem reunit per valorar conjuntament el Pla d’Actuació pel curs 2020-21. 

 Finalment i conscients de la situació que no és la millor opció per tothom, hem pres la decisió de no oferir Activitats Extraescolars durant el primer trimestre. Volem començar el curs de la manera més controlada i segura possible. Les mesures sanitàries establertes es basen en mantenir grups estables de convivència per poder garantir una gestió precoç dels casos de Covid-19 que puguin sorgir a les nostres escoles, motiu pel que es fa molt difícil l’organització d’activitats en general.

De cara al segon trimestre, veient com ha anat l’inici del curs i de com evolucionen els esdeveniments, es valorarà i s’intentarà, en la mesura del possible, organitzar activitats extraescolars.

El servei d’acollida, tant de matí com de tarda, quedarà garantit des del primer dia de curs. Al setembre us informarem de com es durà a terme i de quines mesures s’hauran de prendre.

Hem de ser prudents, pel que us demanem tota la vostra comprensió. No dubteu en escriure’ns a apacorbera@gmail.com, per resoldre qualsevol dubte.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada